top of page

Security without Compromise: 100% bescherming voor thuiswerk/remote gebruikers!

Wat bedoelen wij hiermee?

Door e-mail en web Isolation toe te passen op Office 365 kunnen gebruikers veilig op links klikken en attachments openen in Office 365, zonder dat men het gevaar loopt om hun endpoint te infecteren of issues te krijgen tav performance.

Empty office space while officer is work

E-mailisolatie (links en attachments) en Webisolatie van Menlo Security beschermt gebruikers tegen de "gevarenzone" als phishing op in-prem sites de kans krijgen om inloggegevens te kunnen stelen voordat men deze kan detecteren als zijnde malicious.

Voor Menlo Security wordt geen enkele e-maillink of website standaard vertrouwd en veilig bevonden. Alle links worden altijd in isolatie geplaatst waardoor de dreiging die ontstaat wanneer gebruikers phishing-sites bezoeken weg wordt genomen. Dus ook links waarvan de meeste e-mailgateways deze als veilig worden gezien.

Deze oplossing is een aanvulling op bestaande e-mailgateways door de voordelen van cloud based isolatie aan te bieden voor e-mailbeveiliging. Dit stelt u in staat om:

  • Phishing te voorkomen door hun read only mode

  • Multi-stage attacks te stoppen

  • Attached malware te elimineren

  • Scale globally met alle email services. 

  • Maakt het viewing van documenten in de cloud mogelijk

Secure_Offie365_MenloSecurity-1.webp

HOE? Door het toepassen van de cloudproxy- en isolatietechnologieën van Menlo Security op e-mail- en SaaS . Deze cloudproxy maakt directe verbinding met internet mogelijk voor een snelle gebruikerservaring, terwijl het Isolation Core ™ uw inbox beschermt tegen kwaadaardige links en bijlagen.

Rear view of businessman speak on web co

100% malware beveiliging gegarandeerd **

Bij gebruik van hun cloud proxy platform met Isolation Core.

Menlo Security biedt zelfs een garantiekapitaal tot $ 1 miljoen aan hun klanten indien een malware aanval door hun Isolation Core komt en een infectie creëert. Menlo Security gaat niet mee met het “bijna veilig” credo voor haar klanten.

Zij zijn in staat om 100% van alle malware – inclusief exploits, ransomware en zero days – met de Isolation Core tegen te houden. Door gebruik te maken van isolatie en dus aan preventie te doen, worden alle endpoints eenvoudig en effectief geïsoleerd. 

Deze 100% malware beveiligingsgarantie is beschikbaar voor alle nieuwe Menlo Security klanten die de oplossing met de Isolation Core aanschaffen.

Smiling diverse female colleagues wearin
bottom of page