top of page

ONZE FOCUS

Simplified-IT organiseert kennissessies en biedt consultancy en oplossingen op het gebied van Cyber Security, Data Beveiliging & Managed (Cloud) Security.

Kenmerkend voor onze marktbenadering is de focus op innovatie en het kijken buiten de gebaande paden.  Simplified-IT biedt daarom naast “mainstream” technologieën juist ook nieuwe, vooruitstrevende oplossingen aan die de richting van morgen bepalen. Deze omgeving is zeer dynamisch en Simplified-IT helpt u daarbij om bij te blijven.

 

Cloud Security

Managed Detection & Response: Ontzorgen van bedrijven en personen die belast zijn met het veilig stellen van bedrijfsgevoelige informatie vanuit de cloud.

De continue beveilig van alle dataverkeer door een team van beveiligingsexperts, pro actief 24/7. Uitschakelen van bedreigingen, beschermen van data on the move, beschermen van bedrijfs apps en containers.

Data Security

Het voorkomen van dataverlies en veilig houden van gevoelige informatie.

Classificeren van bedrijfskritische data en email in uw organisatie. Waar bevind zich de data, hoe is de data samengesteld, wie is eigenaar en wie is verantwoordelijk. Versleutelen van, inzicht krijgen waar, volgen van, signalen van data stromen.

Cyber Security

Het verdedigen en beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen.

Data bevind zich steeds meer in "cyberspace"en tegelijkertijd is de bedreiging van cybercrime niet meer te vermijden. Zonder geschikte maatregelen is uw data bijzonder kwetsbaar.

Home: Focus
Home: Video
Home: Contact

CONTACT US

The Base B
Evert van de Beekstraat 104
1118 CN Schiphol
The Netherlands

kantoor-SimplifiedIT.jpg

+31 (0)20-7991558

Startup Development Team
bottom of page